Lille smittestigning
Coronavirus-COLOURBOX44519576-1.jpg
289 officielt smittet med corona i Gladsaxe

Den 1. juli var der testet næsten 12.000 mennesker for corona i Gladsaxe, ifølge tal fra Statens Serum Institut. Der var 290 bekræftede tilfælde og 419 smittede per 100.000 (den såkaldte kumulative incidens).

Den 12. juni var der registreret 282 corona-smittede i Gladsaxe, og 24. april var tallet 186.

Coronasmitten er dog på mere kraftig fremmarch andre steder i verden – ikke mindst i USA, Sydamerika, Mellemøsten, Rusland, Kazakhstan, Sydafrika og Indien.  Men også lande som Sverige, Storbritannien og Tyrkiet registrerer for tiden en del nye smittede, ifølge situationsrapporter fra WHO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top