1 x og 2
Tre sejre, en uafgjort og to nederlag til Gladsaxes fodbold-seriehold i weekenden

VB 1968 og Ercan Demirbas fortsatte de gode takter fra sæsonens første to kampe, med 2-2 i Stenløse – begge mål scoret af den farlige angriber. Holdet indtager nu 4. pladsen i Sjællandsseriens pulje 1. Gladsaxe Hero fik sæsonens anden sejr i serie 1, da man slog Værløse med 2-1 på Gladsaxe Stadion.  Bagsværd BK tævede Vejby/Tisvilde med hele 5-0, efter at have scoret tre mål i de første 20 minutter, og fører serie 2, pulje 1. Og IF Bytoftens hold i kvindeserie 2 lammetævede Hareskov IF med 12-0, og fører puljen med maximumpoint og en målscore på +25.

Til gengæld kunne FC Bella ikke følge op på de gode takter fra holdets to første kampe i, og tabte med 2-0 til Ølstykke, hjemme på Mørkhøj Skole. Holdet rykkede dermed ned på en 4. plads i Kvindesjællandsserien. Og Søborg FC fik en regulær røvfuld, med hele 8-0, ude mod Herlev IF, og danner bagtrop i serie 4, pulje 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top