Bibliotek i bevægelse
Kommende-bibliotek-i-Høje-Gladsaxe-Center.jpg
Foto: Privat.
Opførelsen af det nye Høje Gladsaxe Bibliotek i Høje Gladsaxe Centret er gået i gang. Hvordan det kommer til at se ud, ned i detaljen, bliver fastlagt sammen med lokale aktører, og indretningsprocessen sker i tæt parløb med borgere i Høje Gladsaxe. Har du input til processen, kan du skrive til hgnythus@gladsaxe.dk.

Opførelsen af det nye Høje Gladsaxe Bibliotek i Høje Gladsaxe Centret er gået i gang. Hvordan det kommer til at se ud, ned i detaljen, bliver fastlagt sammen med lokale aktører, og indretningsprocessen sker i tæt parløb med borgere i Høje Gladsaxe. Har du input til processen, kan du skrive til hgnythus@gladsaxe.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top