Masser af muligheder
Sommeraktivitter-Kano-og-Kajakklubben-9.jpg
Gladsaxes børn har haft rig mulighed for at komme ud og røre sig og have det sjovt i sommerferien hos kommunens foreninger og institutioner. Blandt andet hos Gladsaxe Kano og Kajakklub. Foto: Peter Kenworthy.
Igen i år har der været et utal af muligheder for at være aktiv i sommerferie-Gladsaxe for børn og unge

Hvis man ikke lige vidste hvad man skulle få hele sommerferien til at gå med, eller trængte til en pause fra skærmen og bøgerne, eller coronagåturene med mor og far i skoven eller langs søen, havde Gladsaxes unge igen en perlerække af alsidige muligheder for sommerferieaktiviteter – selvom der var færre end sidste år på grund af risikoen for coronasmitte.
Alt fra badminton og bueskydning, til film- og musikworkshop, fodboldskole, streetfodbold og sang har de lokale foreninger og institutioner i Gladsaxe Kommune tilbudt.
Hos Gladsaxe Kano og Kajakklub kunne man prøve at sejle i kajak ved klubhuset ved Lyngby Sø, hvilket en snes piger og drenge gik til med smil og tiltagende dygtighed.
Og i Værebro kunne man også få gang i lattermuskler og motorikken, da der blev jongleret, balanceret og gøglet med Øglegøglerne.
– Børnene skal have en god dag, hvor de prøver noget, de ikke har prøvet før, og noget de troede de ikke kunne. Og de skal overraske sig selv, fortalte Mogens Petersen fra Øglegøglerne. Smil og koncentrerede udtryk fra deltagerne syntes at indikerede at dette lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top