Mand skuddræbt på Gyngemose Parkvej
IMG_8045.jpg
Foto: Peter Kenworthy
Politiet var massivt til stede. Søger vidner til drabet

Politiet spærrede af tidligere på aftenen på Gyngemose Parkvej i Mørkhøj.

Ifølge flere beboere, som Gladsaxe Bladet har talt med, har der både været hundepatrulje og en ambulance til stede.

I et kort tweet skrev Københavns Vestegns Politi i første omgang at de ”undersøger en hændelse i Søborg, hvor vi er massivt til stede”. Politiet på stedet ville ikke udtale sig om hvad der var sket.

Mange af beboerne stod ude på altanerne og kiggede, og mange andre stod i små grupper og talte.

– Der er tale om at der er en der er blevet skudt, fortalte en beboer der bor i en lejlighed, lige i nærheden af hvor politiet havde spærret af, til Gladsaxe Bladet. Men dette ville vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi i første omgang hverken be- eller afkræfte.

Klokken 21.20 fortalte Københavns Vestegns Politi, per telefon, til Gladsaxe Bladet at en mand lidt over klokken 19 var blevet ramt af skud og afgået ved døden.

Københavns Vestegns Politi tilføjede kort tid efter på twitter, at man fortsat arbejdede på sagen, og i de kommende timer ville være talstærkt til stede på Gyngemose Parkvej med undersøgelser.

Politiet søger vidner
Lørdag morgen fortalte Københavns Vestegns Politi så at der var tale om en 27-årig mand, der var blevet ramt af skud i en sort Audi, samt at mandens pårørende var blevet underrettet.

– Politiet arbejdede i området hele fredag aften, og aktuelt tegner der et billede af, at to mænd i sort tøj kørte væk i en stor hvid Mercedes SUV, efter flere skud var afgivet. En tilsvarende bil blev fundet i brand i Hvidegårdsparken i Lyngby lidt før klokken 23 samme aften, skrev Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet tilføjer at man gerne hører fra vidner, der har set en stor hvid Mercedes SUV køre i området omkring Mørkhøj og Lyngby fredag aften mellem klokken 19.15 og 23.

Københavns Vestegns Politi har øget opmærksomheden i Mørkhøj og er til stede med en mobil politistation, hvor vidner og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig. Man kan også kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top