Sundt liv i HG
Sundt-Liv-i-HG-01-34-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dorthe fra Sundt Liv fik talt med en del Høje Gladsaxe-borgere, da Sundt Liv Vejledningen åbnede i bydelen. Foto: Kaj Bonne.
Sundt Liv Vejledningen åbnede torsdag for vejledning i Høje Gladsaxe

Der var sunde snacks og balloner på åbningsdagen, og man kunne få en snak med en sundhedsvejleder, da Sundt Liv Vejledningen slog dørene op i beboerhuset Pulsen i Høje Gladsaxe. Og der var så fyldt som corona-reglerne tillod.

Sygeplejerske Pia Jensen er en af de fire faste medarbejdere, som er tilknyttet tilbuddet og er til rådighed hver torsdag. Sundt Liv er åbnet i Høje Gladsaxe på grund af et politisk ønske om, at man rammer de målgrupper som ikke kommer op på forebyggelsescenteret, fortæller hun.

– Målgruppen er alle mennesker over 18, som har lyst til at tale om deres sundhed og trivsel. Man får en sundhedsvejledning som kan rette sig mod kost, vægt og sygdomme. Vi måler blodtryk og man kan blive vejet, tilføjer Pia Jensen.

Man kan desuden møde op anonymt, uden aftale, og få en individuel samtale.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top