5 beauty tips til alle aldre
gladsaxebladet.dk-nrkosmetik.dk-11-09-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Lige meget, hvor gammel du bliver, er ønsket altid at se så godt ud som muligt. Der er ingen, som siger, at du ikke kan se godt ud, selv hvis du er oppe i alderen. Lige så vel, som du er i din fulde ret til at gøre noget ud af dig selv, mens du er ung.

Alder gør ingen forskel, når det kommer til ønsket om at se godt ud. Det kan derfor altid være en hjælp at få lidt tips og tricks med på vejen, som kan gøre processen lidt lettere og holde din glød i live. Her lærer du om alt til negle og øjenvipper, samt andre områder inden for beauty. Du får 5 gode beauty tips, som kan bruges af alle aldre.

1. Få længere øjenvipper uden mascara
Hvis du gerne vil have et naturligt look og ikke gider bruge en masse make-up, kan dette tip være noget for dig. Øjnene er ofte det første, du lægger mærke ved en person, og her er særligt lange og fyldige øjenvipper et stort plus. Ønsker du længere og flottere øjenvipper, bør du derfor overveje at prøve et øjenvippeserum. Den får dine øjenvipper til at vokse, så de bliver både længere og fyldigere.

2. Vælg den rette hudpleje
Selvom mange allerede plejer deres hud med diverse hudcreme og lignende, er det de færreste, som faktisk gør det rigtigt. Der er nemlig stor forskel på hudtyper, og det er yderst vigtigt, at du vælger en creme, som passer til din hud. Der findes efterhånden creme til alle hudtyper, så det første skridt er at lære, hvilken hudtype du har. Her kan du altid kontakte en professionel hudlæge eller kosmetikker, hvis du har svært ved selv at vurdere sagen.

3. Krøller over natten
Hvis du har gjort noget ud af dit hår, kan det udsende nogle meget positive signaler til omverdenen. Du ligner en, som har overskud og styr på dine ting. Problemet er bare, at det er de færreste, som rent faktisk har overskuddet og tiden til at gøre noget ud af håret om morgenen. Derfor er et godt tip, at lave krøller over natten. Der findes et hav af tutorials til dette online, og de fleste af dem kræver ikke mere end en snor eller et par elastikker.

4. Selvbruner
Selvbruner er ikke umiddelbart kendt for at have det bedste ry, men men men, der kan være mange fordele ved at bruge selvbruner. I modsætning til et solarium, skader selvbruner ikke huden, så du kan holde den friskt og fri fra rynker i mange år frem. Det handler bare om at finde den rette selvbruner. Her er der også kommet langt bedre produkter på markedet, end der har været før i tiden. Disse er lettere at anvende, hvilket skaber en mere ensartet flade. Lidt selvbruner kan give dig rigtig meget glød og liv, hvis du blot bruger de rette produkter på den rigtige måde. Hvis du har lidt ekstra penge på kontoen, kan du også få det lavet hos en professionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top