En verden af fitness
Fitness World åbner stort center i Bagsværd

14. september slår Fitness World dørene op til deres første center i Bagsværd, tæt på både motorvejen og togstationen. Det nye center bliver et af kædens største med sine over 1900 kvm2 og 3 etager, med plads til både frivægte og funktionel træning samt en holdplan med masser af valgmuligheder.

– Det er et stort og moderne center, hvor der er noget til enhver, siger Julie Madsen, der har været i Fitness World i 7 år og får ansvaret for centeret.

Når dørene åbner om morgenen, vil der stå medarbejdere klar til at byde velkommen og vise medlemmer rundt i centeret. Om eftermiddagen vil en DJ spille musik for de træningsglade, der svinger forbi efter arbejde.

Fitness World i Bagsværd kommer til at have åbent fra 05-24 hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top