Lassie kommer hjem
Lassiekommerhjem.jpg

Foto: ©2019 TOM TRAMBOW Projekt: „Lassie Come Home“ Produktion: LCH Film UG Producer /Line Producer: Henning Ferber Co-Producer: Warner Bros. Entertainment GmbH Service Producer: Michal Pokorny, Zbynek Pippal Director : Hanno Olderdissen DoP: Martin Schlecht Production Manager: Martin Homer Production Manager CZ: Petr Dilek DT#09 14.06.2019 Motiv: SUMMER RESIDENCE / DOG KENNEL / LAND ROVER VILLAGE / LAKESIDE MONTAGE: HUGE LAKE Special: BTS, PHOTO PRE PRODUCTION Scene: 42 Lassie whimpers behind the metal fencing. The two Labradors snoring contentedly. Priscilla sees Hinz at the car. 43 Hinz looking for the hidden watch. Gerhardt disturbs him. 32FPP1 15pt2 Flo is practicing tricks with Lassie. He wants her to go into the water. Cast: 01. Florian Maurer - Nico Marischka 04. Priscilla Von Sprengel - Bella Bading 17. Franka - Jana Pallaske Lassie 33. Ronny - Milton Welsh 34. Maik - Jörg Rühl 35. Workman - Gode Benedix 36. Leonie - Luise Minna Richter --------- Nicht am Set: 02. Andreas Maurer - Sebastian Bezzel 03. Sandra Maurer - Anna Maria Muehe 07. Hinz - Christoph Letkowski 10. Mrs. Moeller - Sarah Camp 05. Count Von Sprengel - Matthias Habich 06. Manfred Gerhardt - Justus von Dohnányi 08. Sebastian Von Sprengel -Johann von Bülow 28. Daphne Brandt - Sina Bianca Hentschel 29. Michael Wolf - Henning Harder Double: Flo DBL - Oskar Brune Priscilla DBL - Lotta Svenja Golombek

Venskabet er helt i centrum i ”Lassie kommer hjem”. Foto: Angel Films.
En klassiker genfødes i Bibliografen

En klassiker er tilbage på det store lærred. Og i ”Lasse kommer hjem” er Lassie og den 12-årige Frederik fuldstændig uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor hunde ikke er tilladt. Frederik bliver selvfølgelig knust, da familien er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hun flygter for finde tilbage til Frederik. Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, vil han sammen med grevens barnebarn, Pernille, finde Lassie.

”Lassie kommer hjem” er et fortryllende eventyr for de mindste om loyalitet og venskab og har premiere i Bibliografen torsdag 3. september.

I ”Madklubben” har Marie, Vanja og Berling kendt hinanden lige siden skoletiden. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand.

De tre beslutter sig at tage på madkursus i Syditalien. Men selvfølgelig ender de hede sydlandske aftener med både flirt, jalousi og uundgåelige sandheder. Midt i virvaret opdager de tre veninder, at livet har meget mere at byde på og at det aldrig er for sent at skifte spor.

”Madklubben” er en livsbekræftende komedie med Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt i de bærende roller og har forpremiere i Bibliografen tirsdag 8. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top