- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Lassie kommer hjem

En klassiker er tilbage på det store lærred. Og i ”Lasse kommer hjem” er Lassie og den 12-årige Frederik fuldstændig uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor hunde ikke er tilladt. Frederik bliver selvfølgelig knust, da familien er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hun flygter for finde tilbage til Frederik. Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, vil han sammen med grevens barnebarn, Pernille, finde Lassie.

”Lassie kommer hjem” er et fortryllende eventyr for de mindste om loyalitet og venskab og har premiere i Bibliografen torsdag 3. september.

I ”Madklubben” har Marie, Vanja og Berling kendt hinanden lige siden skoletiden. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand.

De tre beslutter sig at tage på madkursus i Syditalien. Men selvfølgelig ender de hede sydlandske aftener med både flirt, jalousi og uundgåelige sandheder. Midt i virvaret opdager de tre veninder, at livet har meget mere at byde på og at det aldrig er for sent at skifte spor.

”Madklubben” er en livsbekræftende komedie med Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt i de bærende roller og har forpremiere i Bibliografen tirsdag 8. september.