Mand skuddræbt på Mørkhøjvej
IMG_8680-1.jpg
Der var spæret af ved Novembervej. Foto: Peter Kenworthy
En mand blev ramt af skud i en frisørsalon over for Nørre Gymnasium tidligere på dagen. Han afgik senere ved døden

Omkring klokken 13.30 oplyste Københavns Politi at de var massivt tilstede på Mørkhøjvej  i forbindelse med et mistænkeligt forhold. Senere oplyste politiet at det drejede sig om en mand som er blevet ramt af skud i frisørsalonen på Mørkhøjvej, der ligger i Brønshøj, lige på den anden side af grænsen mellem Gladsaxe og Københavns Kommune.

Klokken 16.49 fortalte Københavns Politi så at skudofferet, en 20-årig mand, var afgået ved døden, og at hans pårørende var blevet underrettet

Politiet har spærret et område af fra Novembervej. Beboere som bor i området må i første omgang ikke komme ind i deres boliger. “Der har været et skyderi”, var beskeden til dem.

Københavns Politi opfordrer borgere, der har set eller hørt noget i forbindelse med skyderiet til at henvende sig til dem – enten ved den mobile politistation eller ved at ringe på telefon 1-1-4.

Politiet beskriver en mulig gerningsmand som: Mand, 20-30 år, mørk i huden, 180-190 cm høj. Han var iført sort tøj, sorte sko, sorte regn-/skalbukser, sort regn-/skaljakke med hætten oppe og hvidt eller lyseblåt mundbind. Han bar sorte handsker og en plasticpose. Den mulige gerningsmand løb ifølge politiet væk fra gerningsstedet ad Mørkhøjvej mod syd og videre ad Muldager.

Nærpolitiet vil være til stede i aften med den mobile politistation omkring Mørkhøjvej 67 mellem klokken 18 og 20.

DSC05314 SMALLPolitiet var massivt til stede. Foto: Peter Kenworthy.

Skud mørkhøj - KopiDer er blevet lagt mange blomster og lys ved frisørsalonen. Foto: Peter Kenworthy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top