På niveau
Erhvervslivet i Gladsaxe er ikke hårdere ramt af coronakrisens konsekvenser end i resten af landet

– Samlet viser analysen, at erhvervslivet i Gladsaxe Kommune indtil videre ikke er hårdere ramt end sammenligningskommunerne [Ballerup, Herlev, Gentofte og Lyngby-Taarbæk] og resten af landet, konkluderer Iris Group i en analyse som Gladsaxe Kommune har fået lavet af Iris Group.

I analysen kan man desuden læse at ledigheden i Gladsaxe er steget fra 3,8 til 5,5 procent i perioden fra nedlukningen i starten af marts og frem til starten af august. Gladsaxe Kommune ligger dermed i midterfeltet målt på ledighed og i den øvre halvdel, målt på stigning i ledighed, konkluderer man i analysen.

Brugen af lønkompensation har også været lidt lavere i Gladsaxe, iværksætterraten har fulgt udviklingen i sammenligningskommunerne og i resten af landet, og konkurstallene har siden april ligget nogenlunde på niveau med regionen og med før krisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top