- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Sådan kommer du nemt igennem dine julegaveindkøb

Det kan hurtigt blive meget stressende, hvis du kommer lidt for sent i gang og skal rende rundt i blandt en masse andre mennesker. Her får du nogle tips til, hvordan du kommer nemmest igennem dit julegaveindkøb.

Gå i gang i god tid
Det kan godt virke tidligt at gå i gang med at tænke på julegaver allerede i oktober eller november, men hvis du gør det, slipper du for lige pludselig at have rigtig travlt. Når du går i gang i god tid, slipper du for at skulle gøre det hele under pres. Der er god tid til at gøre det af flere omgange.

Når du går i gang i god tid, har det også den fordel, at du kan købe de fleste af gaverne på Black Friday. På den måde kan du gøre dig nogle rigtig gode kup. Find en oversigt her [1] over gode Black Friday tilbud. Hvis du køber alle gaverne tidligt, kan du bare læne dig tilbage i december og nyde julen.

Bed om alles ønskelister
Det kan godt være, at du gerne vil tænke lidt ud af boksen og være kreativ med dine gaveindkøb, men det er stadig altid en rigtig stor hjælp at have en ønskeliste. En ønskeliste kan give noget inspiration, når du er tom for idéer. Derfor er det altid en god idé at bede om alles ønskelister, så du har dem. Hvis du så vil gøre det mere overskueligt for dig selv, kan du skrive navnet ned på alle dem, som du skal give gave til, og derefter notere hvad du gerne vil give vedkommende i gave. Til sidst sidder du med en liste, som du egentlig bare skal følge.