Spunsarbejde på Gladsaxe Ringvej
Letbanearbejde i starten af oktober vil medføre støj og trafikomlægning

I starten af oktober går Hovedstadens Letbane i gang med spunsarbejde, som skal føre til genopsætning af støjskærme og hegn på strækningen fra krydset ved Gladsaxe Møllevej og frem til stien ind til Tobaksvejen. Forud for arbejdet er der blandt andet fjernet kloakledninger og telekabler fra området, skriver Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.

Det støjende spunsarbejde kommer til at vare cirka otte uger, og derefter skal der indsættes såkaldte jordankre, støbes den beton, som støjskærme og hegn skal monteres ovenpå, og til slut køres al den jord fra skråningen væk, som er erstattet af spunsvæggen. Under det meste af perioden vil der kun være ét kørespor i hver retning på Gladsaxe Ringvej, og der bliver etableret en dobbeltrettet cykelsti mellem Gladsaxevej og krydset ved Gladsaxe Møllevej på siden langs med Gladsaxe Erhvervskvarter, tilføjer kommunen.

Arbejdet vil blive udført på hverdage mellem 7 og 18, og forventes at blive afsluttet i starten af 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top