Biljagt på Søborg Hovedgade
Politijagt-3.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Politiet bragte mørk Audi til standsning ved Maglegårds Allé

Politiet var massivt til stede ved 15-tiden, ved krydset Maglegårds Allé og Søborg Hovedgade. Inden havde mindst tre politibiler kørt i fuld fart efter en mørk Audi A7, som man havde bragt til standsning. Audien, der tilsyneladende er leaset i juli, var kørt ind i et hegn og en lygtepæl, havde buler foran og airbagsene var ude.

Ifølge et øjenvidne stak to personer af fra bilen i hver sin retning efter den var kørt galt, og politiet stak efter dem – uden at fange nogen af dem i første omgang.

Et andet øjenvidne fortalte at politiet havde været inde i haver, blandt andet på Søborghus Allé, med hunde.

Der var masser af politi i området efterfølgende, hvoraf flere talte med andre øjenvidner og andre lavede tekniske undersøgelser.

Københavns Politi fortæller til Gladsaxe Bladet, at de 14.34 forsøgte at standse en bil ved Tingbjerg, men at bilen kørte fra stedet og politiet i høj fart, og at en efterfølgende billjagt endte på Søborg Hovedgade.

Da bilen kørte galt 14.38 var der ingen tilskadekommende, tilføjer politiet, og bekræfter at der var tale om to personer der stak af, og at man har en større eftersøgning i gang efter dem, der også har involveret hunde.

Man skal ringe 114, hvis man har oplysninger der kan hjælpe politiet med at finde de to undvegne personer.

Politijagt (1)

Politijagt (2)
Politijagt (4)
Foto: Peter Kenworthy.

1 kommentar om “Biljagt på Søborg Hovedgade”

  1. J. Jensen siger:

    Nåe – Så politiet søger vidner?

    Jeg kan tydelig huske hvad der skete, da jeg selv boede lige ved siden af dette vigtige gerningssted og forsøgte at henvende mig som vidne til en sprængning og indspåsættelse af en forretning – Det eneste jeg fik ud af det, var at en betjent spyttede mig i ansigtet og sagde at det skulle jeg kraftedende ikke blande mig i. God fornøjelse med at henvende Jer til “ordensmagten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top