Den sidste dom
Allan-2-small.jpg
Allan blev hyldet for sin indsats inden kampen. Foto: Kaj Bonne
Allan Petersen har dømt sin sidste fodboldkamp og vil nu koncentrere sig om jobbet som holdleder i AB

37 år som dommer er det blevet til, siden Allan Petersen fik dommerkortet i 1983. Og inden han fløjtede kampen mellem IF Bytofen og B77’s +45 hold i gang, fik han rosende ord med på vejen af Thomas Dreyer fra Bytoften – en overvældende oplevelse, som var blevet holdt hemmelig, siger Allan.

Det var nemlig hans sidste kamp som dommer, og han har altid haft et specielt forhold til Bytoften.

– Der var lidt vemodigt, men jeg havde også en god følelse da jeg fløjtede af. Men jeg kommer til at savne den atmosfære der er i en fodboldkamp som dommer. Det bliver lidt mærkeligt, men jeg er afklaret, selvom der da var lidt vand i øjenkrogene, fortæller Allan Petersen til Gladsaxe Bladet.

Allan har fået ny hofte og fylder 70, så han bliver nødt til at skære ned og koncentrere sig om holdlederjobbet hos AB Gladsaxe, siger han.

– Jeg skal jo passe lidt på mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top