Håndcreme kan afhjælpe dine problemer
ecooking.dk-gladsaxebladet.dk-.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Det kan være til stor gene for både børn og voksne at døje med tørre og sprukne hænder. Det vil ikke kun være til frustration grundet det medfølgende ubehag men samtidig også være en ubehagelig oplevelse med de visuelle ændringer.

Derfor er det i alle tilfælde afgørende, at man finder og investerer i en ordentlig og kvalitetsdygtig håndcreme for at komme problemet til livs. Læs mere her og udvid din horisont inden for området.

Hvad er en god håndcreme?
Vores hænder er formentlig den del af kroppen, der bliver anvendt mest i løbet af en dag. De mange indtryk og manglende beskyttelse sætter med tiden sine tydelige spor. Derfor er det i mange sammenhæng også en stor usikkerhed for den enkelte, hvis der måtte være tale om problemer med huden. Her er det afgørende, at man finder en håndcreme, der aktivt er med til at gøre en forskel. Det sker ved følgende egenskaber

● Fugtgivende
● Beskyttende
● Plejende

Arbejdet med at komme tørre og sprukne hænder til livs sker i en samhørighed mellem de ovenstående. Det er ikke kun nødvendigt, at den indeholder en reparerende effekt. Den skal samtidig yde en fugtgivende og beskyttende effekt for, at resultatet bliver tilfredsstillende. Her er ingredienser som mandelolie og abrikoskerneolie begge effektive til at skabe et fyldestgørende produkt.

Der er dog mange, som ikke er tilhængere af håndcreme, og derfor ikke gør noget ved problemet. Denne metode er imidlertid altid anbefalet at undgå, da det blot kan give større og mere omfattende konsekvenser. Her er et tip blandt andet at undgå at smøre håndcreme ud i håndfladerne. Det er her, hvor svedkirtlerne sidder. Ofte er det også ved forstoppelsen af disse, at man vil opleve et stort ubehag og den uønskede fedtet fornemmelse. I stedet kan man tage en lille klat ud på håndryggen og massere det ind med den anden håndryg. Her vil man kunne mærke en betydelige forskel.

Sådan får du en intens pleje i anvendelsen af håndcreme
For at se resultater i anvendelsen af ens håndcreme skal den påføres efter behov i løbet af dagen. Her anbefales det blandt andet efter hver håndvask, så der ikke sker en udtørrende effekt. Derudover kan man opnå en videre intens pleje i påføringen om aftenen lige inden, at man lægger sig til at sove. På denne måde får produktet lov til at virke uforstyrrede i flere timer. Hvis det er nødvendigt, kan man påføre tynde bomuldshandsker og sove med disse. Det vil yderligere øge effekten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top