Indkøb i verdensklasse
Indkøb-COLOURBOX16375272-1.jpg

Young girl with a basket full of goods

Foto: Colourbox.
Gladsaxe Kommune er med i finalen i prisen Verdens Bedste Indkøber 2020. Finalisterne er blandt andet udvalgt på deres fokus på bæredygtighed og verdensmål, samt nytænkning i deres indkøb

– Gladsaxe Kommune er udvalgt af juryen som finalist til prisen Verdens Bedste Indkøber, fordi de har en klar og ambitiøs strategi om FNs verdensmål og gennem de sidste år har arbejdet med at omsætte strategien til praksis bl.a. ved at understøtte verdensmålene gennem krav i deres udbud, skriver Foreningen af Offentlige Indkøbere på sin hjemmeside.

– Gladsaxe stiller bl.a. krav om det økologiske spisemærke, svanemærkede byggerier og svanemærket mødeservice etc. Derudover deler Gladsaxe Kommune deres erfaringer, så andre offentlige myndigheder kan finde inspiration og hjælp til grønne indkøb uden øgede totalomkostninger, tilføjer foreningen.

De øvrige nominerede er Region Jylland og Københavns Kommune. Prisen uddeles på årskonferencen for bæredygtige indkøb den 5. november.

Odense Kommune vandt prisen, da den blev uddelt for første gang sidste år, foran Letz Sushi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top