Ro og fred
Roning-1.jpg
Selvom DM i roning blev afholdt uden tilskuere på tribunerne, kunne man dog godt se med langs Bagsværd Sø. Foto: Peter Kenworthy.
Der blev afholdt kortbane-DM i roning på Bagsværd Sø – uden tilskuere og med corona-restriktioner

Der var zoneinddeling, barberet ned på antallet af løb, klare corona- restriktioner og -retningslinjer og ingen tilskuere på tribunerne, da kortbane-DM i roning blev afholdt på Bagsværd Sø i weekenden.

Men det lykkes alligevel Bagsværd Roklub at hente flere sejre. Lørdag vandt Frida Sanggaard og Ida Gørtz Jacobsen W2 2000m A finalen for kvinder, mens letvægtsfireren vandt mændenes 2000m A finale. Og søndag vandt Mathilde Persson kvindernes 2000m letvægt 1X A finale og Oscar Petersen mændenes ditto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top