Sejre på skøjtebanen
Gladsaxe Skøjteløberforening fik fire førstepladser og tre tredjepladser i sæsondebut

Gladsaxe Skøjteløberforening deltog i sæsonens første konkurrence i Frihedens Skøjtehal i Hvidovre i weekenden, og klarede sig ifølge klubben selv rigtigt godt.

I Novice K1 blev det til en førsteplads til Vilma Bøttiger med 21.50 point, mens Anna Kristensen havnede lige uden for top-tre, på en fjerdeplads, med 19.98. Der var også sejre til Gladsaxe i Novice K2, Novice K3 og DebsK2, til henholdsvis Laura Mortensen, Elias Vergara og Villum Slesvig.

Amira Charania, Paulina Mortensen og Anja Charania fik alle tredjepladser med hjem til Gladsaxe, i henholdsvis Springs K2, Debs K1 og Senior K2. Anja Charania fik 39.17 point, kun 0.6 point mere end Nicole Oler fra Rødovre Skøjte- & Ishockey Klub på fjerdepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top