Sejrende seriehold
Hero.jpg
Foto: Peter Kenworthy
Gladsaxe Hero og Bagsværd Boldklub vandt begge lørdag og topper deres respektive ligaer

Det går rigtig godt for flere af Gladsaxes fodbold-seriehold i denne sæson. Og lørdag var ingen undtagelse.

Gladsaxe Hero fik sæsonens niende sejr ud af ti mulige, i serie 1, pulje 1. Denne gang på Skovdiget mod AB. Anthon Bay Dich bragte Hero foran 1-0 efter 28 minutter, otte minutter senere fordoblede Frederik Høgsberg Heros føring, og i sidste minut scorede Høgsberg på straffe til slutresultatet 3-0. Gladsaxe Hero ligger fortsat nummer et, foran Lyngby.

Også Bagsværd BK havde en god lørdag på Bagsværd Stadion, hvor det blev til hele 4-0 over gæsterne fra Hornbæk IF i serie 2, pulje 1. Mathias Nagy bragte Bagsværd-holdet foran i det 29. minut, mens Noah Petersen, Benjamin Søndberg og Patrick Markussen alle scorede efter pausen. Bagsværd BK fører ligaen foran Frem Hellebæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top