Smittefrie rum, tak
Debat_web.png
På vort sidste møde i rådet foreslog en pårørende at der blev indrettet et smittefrit rum til brug i den kolde del af året for svage beboere/par, der gerne vil tale med op til to familiemedlemmer ad gangen.

Ebbe Christensen, formand for beboer-pårørenderådet og beboer på Møllegården

På vort sidste møde i rådet foreslog en pårørende at der blev indrettet et smittefrit rum til brug i den kolde del af året for svage beboere/par, der gerne vil tale med op til to familiemedlemmer ad gangen.
Nu har vi fået referatet fra mødet, hvor ledelsen meddeler at ”vi har ikke et ledigt lokale”.

Jeg skal derfor anmode kommunalbestyrelsen om at bevillige et beløb til alle plejehjem i Gladsaxe til indretning af coronafrie mødelokaler, afspritning efter brug samt transport/ledsagelse til og fra af beboere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top