Menighedsrådsvalg i Gladsaxe Kirke
Debat_web.png
I september blev der afholdt menighedsrådsvalg i Gladsaxe Kirke. Det gamle menighedsråd blev stemt ud. 12 nye medlemmer blev stemt ind på Liste 1, samt helt nye suppleanter

Jeppe Kaarde, Værebrovej 40, 4 3

I september blev der afholdt menighedsrådsvalg i Gladsaxe Kirke. Det gamle menighedsråd blev stemt ud. 12 nye medlemmer blev stemt ind på Liste 1, samt helt nye suppleanter. Til trods for dette valgte det gamle menighedsråd at se bort fra demokratiet og har helt uforståeligt valgt et kampvalg.

Vi er en ny liste – Liste 1. Vi vil gerne en kirke der bliver brugt af menigheden og samtidig bliver et godt sted at arbejde for personalet. I de sidste år er der blevet fyret eller gået 11 personer. I år har en præst sagt op til arbejdsløshed pga. dårligt arbejdsmiljø, en anden præst er sygemeldt, kirketjenere går grædende rundt, den kirkebogsførende præst blev frataget undervisningen af konfirmander, fordi forældrene følte sig utrygge, både præst og menighedsrådsformand har klager hos Provst og Biskoppen. Selv medlemmer fra kirketjenerforeningen anbefaler at man ikke søger Gladsaxe Kirke. Der er brugt over 1.1 millioner kroner i fratrædelse, penge der kunne være kommet gamle, ensomme, enlige til gode i kraft af arrangementer og lignende.

Nu må det være på tide at vi kommer videre og får gjort Gladsaxe Kirke til et dejligt sted at være, kun derigennem kan kirken gro og være en inspiration for os alle. Kom og stem den 17. november på Liste 1 og en ny fremtid for kirken. Stemmeafgivelse i Laden, Gladsaxe Kirke.

Forkortet af redaktionen.

Se også https://www.gladsaxebladet.dk/2020/11/menighedsraadsvalg-ved-gladsaxe-kirke/

3 kommentarer om “Menighedsrådsvalg i Gladsaxe Kirke”

 1. Martin Karbech Mouritsen siger:

  Menighedsrådsvalg i Gladsaxe – fakta oplysninger
  Der har været fremsat mange ukorrekte og udokumenterede påstande fra Liste 1:

  1. At menighedsrådsvalget i Gladsaxe skulle være udemokratisk.

  Det er ikke korrekt. Menighedsrådsvalget er helt i overensstemmelse med lovgivningen og følger den demokratiske proces. Der afholdes 21 menighedsrådsvalg i Danmark d. 17/11, som er helt efter bogen.

  2. At arbejdsmiljøet skulle være dårligt.

  Det er ikke korrekt. Arbejdstilsynet har undersøgt forholdene grundigt, og har konkludereret, at der ikke er ét eneste punkt, man har noget at udsætte på. Derfor er Ekstra Blads hetzen som benyttes tilbage fra 19.04.2020 blot udtryk for mobning og chikane. Det har ikke været andet end en beskidt forberedelse af valgkampen for Liste 1.

  3. At kirken skulle have betalt over 1 mill. I fratrædelsesgodtgørelse til fyrede medarbejdere.

  Det er ikke korrekt. Vi har gennem den sidste menighedsrådsperiode opsagt 1 enkelt medarbejder, som vi betalte sygedagpenge til i 5 måneder, hvoraf vi fik en hel del dækket gennem sygedagpengerefusion fra kommunen.

  Valgbestyrelsen for Gladsaxe sogn d. 16.11.2020.
  Formand Martin Karbech Mouritsen, Næstformand Allan Christensen, Kirkeværge Peter Brooker.

 2. Martin Karbech Mouritsen siger:

  Hej med jer
  Kan vi få dette dementi op jeres hjemmeside som kommentarer til beskyldninger fra Jeppe Kaarde.

  Med venlig hilsen
  Martin Karbech Mouritsen

  Menighedsrådsvalg i Gladsaxe – fakta oplysninger
  Der har været fremsat mange ukorrekte og udokumenterede påstande fra Liste 1:

  1. At menighedsrådsvalget i Gladsaxe skulle være udemokratisk.

  Det er ikke korrekt. Menighedsrådsvalget er helt i overensstemmelse med lovgivningen og følger den demokratiske proces. Der afholdes 21 menighedsrådsvalg i Danmark d. 17/11, som er helt efter bogen.

  2. At arbejdsmiljøet skulle være dårligt.

  Det er ikke korrekt. Arbejdstilsynet har undersøgt forholdene grundigt, og har konkludereret, at der ikke er ét eneste punkt, man har noget at udsætte på. Derfor er Ekstra Blads hetzen som benyttes tilbage fra 19.04.2020 blot udtryk for mobning og chikane. Det har ikke været andet end en beskidt forberedelse af valgkampen for Liste 1.

  3. At kirken skulle have betalt over 1 mill. I fratrædelsesgodtgørelse til fyrede medarbejdere.

  Det er ikke korrekt. Vi har gennem den sidste menighedsrådsperiode opsagt 1 enkelt medarbejder, som vi betalte sygedagpenge til i 5 måneder, hvoraf vi fik en hel del dækket gennem sygedagpengerefusion fra kommunen.

  Valgbestyrelsen for Gladsaxe sogn d. 16.11.2020.
  Formand Martin Karbech Mouritsen, Næstformand Allan Christensen, Kirkeværge Peter Brooker.

 3. Lisbeth Rasmussen siger:

  Det gør mig trist at høre, hvad Gladsaxe kirke skal trækkes igennem. Og trist at høre, at man pga et dårligt psykisk arbejdsmiljø har mistet gode personale ressourcer. Og trist, at man er tvunget ud i et kampvalg, for at få nye kræfter valgt ind i menighedsrådet. Til dette kan jeg kun sige, at det desværre er en gentagelse af, hvad der skete i Mårum sogn for nogle år tilbage. Desværre kan det blive en lang og sej kamp – men vigtigt er det – at få de brodne kar skiftet ud og nye sunde øjne til at se, hvad der virkelig foregår bag facaden. Denne gang håber jeg, at Biskoppen er mere lydhør. Og med de tidligere klager, der ligger fra Mårum sogn, er det måske på tide at indse , hvad der virkelig gemmer sig under den polerede præstekjole. Jeg er overbevist om, at Biskoppen ved, hvem jeg taler om. De bedste ønsker for Gladsaxe kirke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top