- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Sådan sparer du penge på din varmeregning i løbet af vinteren

Tag en varm trøje på
Det kan lyde meget basalt, men i mange tilfælde kan du nøjes med at tage en ekstra trøje på fremfor at tænde for din varme. Du skal naturligvis ikke sidde og fryse indenfor, men ofte kan en tyk trøje eller et par strømper hurtigt sørge for, at du ikke længere har det køligt.

Hvis du gør det fremfor at tænde for din varme, kan du hurtigt spare en masse penge. Du kan også have et tæppe liggende ved din sofa, så du altid kan smide det over dig, når du begynder at føle en lille kulde.

Tjek op på din varmekilde
Hvis du normalt bruger mange penge på varme, kan det også have noget at gøre med den varmekilde, som du har. Derfor kan det være en god idé at tjekke op på den. Måske du bør skifte den helt eller blot undersøge, om du kan finde noget billigere at fyrre med.

Hvis du f.eks. har et oliefyr, kan du gå på jagt efter noget billigere fyringsolie [1], end det du bruger nu. Det er værd at bruge noget tid på at finde de billigste alternativer, da du i længden kan spare mange penge.

Sluk for varmen når du lufter ud
Det er vigtigt at lufte ud jævnligt, hvis du vil opretholde et sundt indeklima i din bolig. Dog skal du huske at slukke for din varme, når du lufter ud, da du ellers lukker en hel masse varme ud. Det kan hurtigt gå hårdt ud over din varmeregning.