Serdal blev spidskandidat
Christiansborg.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Gladsaxes-politikker valgt som SF-spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegns kommuner

SF i hele Københavns Omegns Storkreds har efter en urafstemning nu fundet partiets folketingskandidater ved det kommende folketingsvalg.

SFs næstformand, Serdal Benli, er blevet genvalgt som spidskandidat. Benli vil altså stå øverst på stemmesedlerne i kommunerne Gladsaxe, Gentofte og som nr. 2 i Høje Taastrup, Albertslund, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Herlev, Glostrup, Ballerup og Lyngby.

– Jeg er beæret og stolt over tilliden og det klare mandat som SF’s medlemmer har givet mig. Maskinrummet i velfærdsstaten er ude i kommunerne, og jeg har arbejdet politisk med områder som klima, integration, dagtilbud og folkeskolen. Jeg vil tage min kommunalpolitiske erfaring med ind på Christiansborg, og bruge den i de nationale dagsordner, fortæller Serdal Benli, der er 2. viceborgmester og sidder i Gladsaxe Byråd for SF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top