Slip for den sædvanlige snotnæse til vinter
gladsaxebladet.dk-apopro.dk-13-11-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der hver vinter skal igennem en omgang forkølelse. Og selvom der her er tale om en sygdom, der er ganske ufarlig, så kan den tvinge os til at ligge i sengen i op til flere dage i træk. Dermed er en forkølelse med til at hæmme os markant og begrænse os i vores hverdag, mens kroppen bekæmper de mange bakterier – og det er ærgerligt, hvorfor du selvfølgelig kan gøre en indsats for at få det bare lidt bedre.

En stoppet næse kan være hæmmende
Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den stoppede næse. For mange er det nemlig det værste ved en forkølelse. Når ens næse er stoppet, kan man have svært ved at trække vejret normalt – og især om natten kan det være et stort problem, hvorfor en stoppet næse kan tære hårdt på ens nattesøvn. Derudover kan den megen snøften også give ondt andre steder blandt andet i hovedet, hvorfor du generelt kan blive sløv og energiforladt samt opleve andre følgende gener ved en stoppet næse.

Brug Otrivin
Og det er netop derfor, at du bør tage et kig ved de egenskaber, som du kan komme til at opleve med en næsespray. En sådan må du bruge et par gange dagligt i hvert næsebord, og væsken kan være med til igen at åbne op for din næse og gøre det muligt for dig trække vejret. Hvis det er noget, som du synes, der lyder som en god ide, så tag et kig på Otrivin, der i dag er en af de mest anvendte næsesprays herhjemme. Otrivin kan du købe hos apopro.dk online som håndkøbsmedicin, eller du kan finde det hos de fleste apoteker, supermarkeder og på tankstationer nær dig. Så slut med at snøfte med Otrivin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top