Tidligt på is
Ishockey-morgen.jpg
Morgentræning gør spillerne mærkbart bedre efter kort tid, fortæller cheftræner Mikael Florentz, som her ses træne morgenholdet. Foto: Daniel Storch.
Gladsaxe Ishockey lancerer et nyt træningstilbud til de morgenfriske

Man skal stå tidligt op, hvis man vil træne med Gladsaxe Ishockeys nye morgenhold. Træningen foregår nemlig fra klokken 6.30 til 7.20.

– Vi har hele hallen for os selv så tidligt, og stilheden er virkelig beroligende. Træningen er utrolig fokuseret, og spillernes energi er væsentlig bedre end senere på dagen, og den holder sig faktisk oppe resten af dagen, fortæller cheftræner og ungdomsformand i klubben Mikael Florentz.

Spillerne udvikles gennem tekniske og fysiske øvelser, og opnår hurtigt et forspring sammenlignet med andre spillere, som ”kun” deltager i den traditionelle holdtræning. Men der er også tid til sjov og leg, tilføjer han.

Træningen er tilpasset alder, niveau og individuelle behov, og skal udvikle spilleren både motorisk, fysisk og teknisk. Derudover berøres emner som sportspsykologi og sportsernæring, alt sammen ifølge AldersrelateretTræningsKoncept, ATK-træning, som er udviklet af Team Danmark og tilpasset sporten af Danmarks Ishockey Union.

Hvis man er tilpas morgenfrisk, og har lyst til at prøve morgentræningen, skal man bare møde op mandag eller onsdag mellem 6.30 og 7.20 i Gladsaxe Skøjtehal, på Isbanevej i Søborg. Man kan også ringe til Mikael Florentz på telefon 60 62 22 76. Morgentræningen foregår gennem hele sæsonen fra august til april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top