Uddelte tæv og satte bil i brand
Brand-i-bil.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
22-årig mand blev varetægtsfængslet i sag om vold og hærværk på Søborg Hovedgade

På Gentofte-delen af Søborg Hovedgade nikkede en 22-årig mand fredag ved 15.30-tiden en anden mand en skalle og overfaldt ham med slag og spark, efter et økonomisk mellemværende. Den 22-årige satte efterfølgende ild til den anden mands bil, efter at have overhældt bilen med benzin.

– Han forsvinder fra stedet og kommer tilbage ved 16.20-tiden, og sætter ild på bilen der tilhører den mand han har overfaldet. Han forsøger at flygte, men bliver anholdt, afhørt og fremstillet i grundlovsforhør, fortæller Nordsjællands Politi til Gladsaxe Bladet.

Gerningsmanden blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for brandstiftelse, vold af særlig grov karakter og hærværk. Politiet fortæller at man arbejder videre med sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top