Flere fik julehjælp
Julegaver-COLOURBOX29963826.jpg-SMALL.jpg
Foto: Colourbox.
Gladsaxe frivillige Julekomitè uddelte 159.600 kroner

Igen i år uddelte Gladsaxe frivillige Julekomitè et stort pengebeløb til børnefamilier og enlige i Gladsaxe Kommune. Ifølge Julekomitèen er der i år fordelt midler til 15 børnefamilier flere end sidste år.

De penge, som Gladsaxe frivillige Julekomitè uddeler kommer primært fra tilskud fra Lions Gladsaxe, Gladsaxe Kommunes Seniorudvalg, Metro-Schrøder Fonden og i år også fra en ny ”sponsor”, Poul Erik Bech Fonden. Igen i år er der kommet bidrag fra Bagsværd Kirke, Mørkhøj Kirke og Søborgmagle Kirke, fortæller Gladsaxe frivillige Julekomitè.

– Som følge af Corona-udfordringer har Gladsaxe Kommune ikke kunnet afholde et antal arrangementer, hvor ældre og enlige kunne forsamles. De budgetterede midler hertil er besluttet afsat til en chokoladegave til 150 ældre og enlige, og Julekomitèen er bedt om at medvirke til fordelingen af chokoladegaverne, tilføjer man.

Samtidigt er der, ifølge Julekomitéen, i samarbejde med Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (Mormonkirken) i Gladsaxe, uddelt 32 store julekurve til børnefamilier og ekstraordinært 150 chokoladegaver til enlige og ældre.

Familier kan ikke selv søge julehjælpen. Det er socialrådgivere, læger, sundhedsplejersker, præster og lærere i Gladsaxe Kommune, der indstiller familierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top