Flittige debattører
Motorvej.jpg
Trafik er det klart mest debatterede emne i Gladsaxe Bladets debatsektion. Foto: Peter Kenworthy.
Der blev sendt en del debatindlæg til avisen i 2020 om alt fra trafik og ældre til corona og klima

Også i 2020 har borgerne og politikerne i Gladsaxe været flittige til at sende debatindlæg til Gladsaxe Bladets redaktion, om et væld af forskellige emner.

I år har læserne især diskuteret trafik, ældre, børn og corona. Men også emner som sport og kultur, byggeri, sundhed, integration, banker, klima, kommunens budget, økonomi og naturen er blevet vendt ofte i Gladsaxe Bladets debatspalter.

De mest flittige debattører har været byrådspolitikerne. Lene Svendborg (LG) topper listen med over 20 debatindlæg i løbet af året, efterfulgt af partifællen Lise Tønner (LG), Henrik Bach Mortensen (V), Martin Skou Heidemann (V), Michael Dorph Jensen (Ø), Trine Græse (A), Astrid Søborg (V), Trine Henriksen (Ø), Jakob Skovgaard Koed (A) og Kristian Niebuhr (O/A), der alle har sendt mere end en håndfuld debatindlæg hver.

Også lokale folketingspolitikere som Mads Fuglede (V), Jeppe Bruus (A), Ina Strøjer-Schmidt (F) og Søren Søndergaard (Ø) blandede sig i debatten, ligesom et par håndfulde embedsmænd og over 60 ”almindelige” Gladsaxe-borgere har fået debatindlæg trykt i avisen i løbet af 2020 – nogle flere gange.

Her er top fem-listen over mest flittige debattører i Gladsaxe Bladet i 2020:

  1. Lene Svendborg (LG)
  2. Lise Tønner (LG)
  3. Henrik Sørensen (C)
  4. Henrik Bach Mortensen (V)
  5. Martin Skou Heidemann (V) og Michael Dorph Jensen (Ø)

Corona
Corona blev debatteret flittigt i avisen. Foto: Peter Kenworthy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top