Nyt signalsystem
S-tog.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
I slutningen af januar tages nyt signalsystem i brug på Farumbanen. Det betyder færre stop på Skovbrynet og Dyssegård frem til 25. april

Banedanmark er i gang med at udskifte de gamle og utidssvarende signalsystemer på S-banen.

– Over de næste år vil det nuværende signalsystem blive udskiftet med et nyt, moderne computerstyret signalsystem, så der fortsat kan sikres en robust, stabil og pålidelig togtrafik på S-banen, skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

Og i januar er turen kommet til Farumbanen. Når det nye signalprogram tages i brug på Farumbanen 25. januar, vil der være en indkøringsperiode på tre måneder, der betyder mindre ændringer i køreplanen i dagtid på hverdage.

– Ringbanen vil i perioden køre hvert 6. minut i lidt ændrede minuttal, i modsætning til hvert 5. minut i dag. På Farumbanen vil stationerne Skovbrynet og Dyssegård blive betjent med halvt så mange stop. Ændringerne i køreplanen vil vare frem til 25. april og sker for at sikre den bedst mulige punktlighed i indkøringsperioden. Om aftenen og weekenden er der ikke være nogen ændringer ift. den normale køreplan, fortæller Banedanmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top