Politiet efterlyser kvinde og barn
EqbgaTBWMAI39ws.png
Politiet eftersøger Liana Rachel Larsen der sidst er set på Bagsværdvej, og muligvis er blevet bortført af sin mor. Foto: Københavns Vestegns Politi.
Københavns Vestegns Politi efterlyser en 47-årig kvinde og hendes 8-årige datter i en sag om mulig børnebortførsel

– I går mandag den 28. december ved middagstid forsvandt en 8-årig pige fra en adresse på Bagsværdsvej i Bagsværd. Angiveligt gik pigen af sig selv fra adressen og er siden er forsvundet. Københavns Vestegns Politi har grund til at formode, at pigen nu er i sin mors varetægt og at moderen vil forsøge at tage barnet med til Israel, selv om hun ikke længere har forældremyndighed over pigen, fortæller Københavns Vestegns Politi.

Der er tale om den 8-årige Liana Rachel Larsen.

Hun beskrives som 140-150 cm høj og almindelig af bygning. Hun har mellemlangt brunt hår, store brune øjne og taler dansk. Da hun forsvandt, var hun iført hvid trøje, sorte bukser med lyserøde striber langs benene og sorte kondisko med farvet logo.

Hendes mor, som er mistænkt for mulig børnebortførsel, er den 47-årige Marianne Chatarin Levy.

Hun beskrives som 170 cm høj og almindelig af bygning. Hun har grønne øjne og langt sort hår.

– Vi har grund til at formode, at pigen fortsat er i Danmark, men vi har brug for offentlighedens hjælp til at lokalisere hende, for at sikre, at hun kan vende sikkert hjem til sin far, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Har du kendskab til pigen opholdssted eller øvrig info i sagen, så kan du døgnet rundt ringe til Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Marianne Chatarin Levy
Marianne Chatarin Levy mistænkes for at have bortført sin datter,
som hun ikke har forældremydigheden over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top