Bare ikke ok
Debat_web.png
At der ret ofte sættes flyttekasser og poser i stort omfang udenfor døren til Folkekirkens Nødhjælp på hjørnet af Søborg Torv og Søborg Hovedgade, udenfor butikkens åbningstid. Hvilket der også er opsat skilt om ved indgangen. Ydermere er der opsat et skilt om, at forretningen er lukke pt. på grund af COVID19. Der bliver ligeledes […]

At der ret ofte sættes flyttekasser og poser i stort omfang udenfor døren til Folkekirkens Nødhjælp på hjørnet af Søborg Torv og Søborg Hovedgade, udenfor butikkens åbningstid. Hvilket der også er opsat skilt om ved indgangen.

Ydermere er der opsat et skilt om, at forretningen er lukke pt. på grund af COVID19. Der bliver ligeledes sat effekter i gården ved butikkens bagindgang.

Det er prisværdigt, at der doneres tøj og andre effekter, men det er vel ikke for meget forlangt, at du/I tager tøj og effekter med retur, når I kommer til en lukket butik. Det er ikke særlig kønt at kigge på de henstillede effekter.

En mulighed er jo også at disse tager skade af vejr og vind. De forbipasserende ”kigger” i poserne og kasserne og lægger ikke tingene tilbage på rette plads. Så kan det ligge og flyde til en venlig sjæl forbarmer sig og fjerner det.

Det er du som donor måske ligeglad med? Andre kunne have fået gavn af netop din donation.

Tænk gerne over det, næste gang du vil donere til denne butik eller andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top