Der er gang i boligmarkedet
74C8A9F3-3D38-4EDB-9B93-67E04F46D8EC.jpeg
Huspriserne stiger under coronakrisen. Også i Mørkhøj, hvor huset på Aprilvej 50 i januar blev det dyreste Danbolig nogensinde har solgt i bydelen. Foto: Peter Kenworthy.
Danbolig har solgt deres dyreste hus og rækkehus i Mørkhøj nogensinde

Husmarkedet har med stigende priser og flere salg vist sig at være robust under coronakrisen. Aldrig før er der blevet solgt så mange enfamiliehuse som nu – og huspriserne er stigende, viser tal fra Danmarks Statistik.

Også i Gladsaxe bliver der solgt en hel del flere huse i år end sidste år, viser tal fra Boligsiden.

Og der bliver også solgt huse i den dyre ende. Hos Danbolig Søborg og Bagsværd har man nemlig for nyligt solgt både det dyreste hus og det dyreste rækkehus i Mørkhøj i boligselskabets historie, fortæller Ricco Clausen, der er indehaver af Danbolig Søborg og Bagsværd.

Huset ligger på Aprilvej 50 og rækkehuset på Mørkhøj Parkallé 2F, og begge er solgt i starten af januar af Ricco Clausen.

Og der er en forklaring på at der er gang i salget i netop Mørkhøj, siger Ricco Clausen, der selv er født og opvokset i Mørkhøj, og gik på Enghavegård Skole.

– Mørkhøj har prismæssigt udviklet sig mere end resten af Gladsaxe, efter at området fik nyt postnummer, fortæller han.

Desuden er der flere købere end sælgere i markedet og et historisk lavt udbud, hvilket skaber en større efterspørgsel efter de ledige boliger, som får boligpriserne til at stige

– Så det er svært at finde noget negativt at sige om boligmarkedet i øjeblikket. Boligpriserne har pil op, der er mange købere i markedet, afslagene er små, og liggetiderne falder, tilføjer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top