Færre indbrud
Politibil-1.jpg
Foto: Politi.dk
Antallet af anmeldte indbrud faldt markant fra 2019 til 2020 – også i Gladsaxe

2020 blev året med det laveste antal indbrud i Københavns Vestegns Politis historie – et år med færrest ubudne gæster siden Københavns Vestegns Politi blev etableret i 2007, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

– I 2020 faldt indbruddene i Gladsaxe markant – blandt andet efter en lang, sej og vedholdende politiindsats. Målet var at få bugt med de mange – hele 588 – anmeldte indbrud i kommunen i 2019, hvilket var en stor stigning fra 404 året før. 2020 endte på 314 – eller 47 procent færre end i 2019 og laveste tal i fem år, tilføjer man.

Og så kunne det faktum, at de fleste var hjemme meget af tiden måske også have spillet positivt ind på tallene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top