Mere hæder til verdens bedste topchef
Hæder-til-topchef.jpg
Bestyrelsesmedlem Ebbe Skovsgaard og foreningsformand Søren Muldgaard flankerede årets æreshåndværker 2019, Lars Rebien Sørensen, der til sommer vil blive hyldet på mere traditionel vis.  Foto: Novo Nordisk Fonden.
Novo Nordisks tidligere administrerende direktør Lars Rebien Sørensen årets æreshåndværker 2019

Både i 2015 og 2016 blev Novo Nordisks administrerende direktør Lars Rebien Sørensen kåret som verdens bedste topchef. Det var Harvard Business Review, der stod for den kåring.

Fra 2000 til udgangen af 2016 var Lars Rebien Sørensen administrerende chef i Novo Nordisk, der i den periode var inde i en eksplosiv positiv udvikling, der bl.a. førte til opførelsen af hovedsædet i Bagsværd.

Tusindvis af Gladsaxeborgere har gennem årene haft Novo Nordisk som deres arbejdsplads, og den store omsætning har ført til mange, mange skattepenge i den kommunale kasse. Millionerne er trillet ned i kassen til glæde for kommunens borgere.

Det er en del af forklaringen på, at Lars Rebien Sørensen er kåret som årets æreshåndværker 2019 af Gladsaxe Håndværkerforening.

Prisen skulle have været overrakt for trekvart år siden ved den traditionelle højtidelighed i salen på 1. sal i foreningens bygning på Søborg Hovedgade 79.

Men i de coronaplagede tider er der ikke plads til mange traditioner.

Derfor tog bestyrelsesmedlem Ebbe Skovsgaard og foreningens formand Søren Muldgaard på besøg hos Lars Rebien Sørensen, der nu som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden holder til i Hellerup til gavn for bl.a. forskning og erhvervsliv.

I Hellerup blev det i første omgang til en buket blomster og rosende ord.

Når tiderne bliver mere normale, gøres der mere ud af at hylde Lars Rebien Sørensen på vanlig vis i foreningens lokale med et langt større fremmøde.

Det vil ske samtidig med at årets æreshåndværker anno 2020 skuespilleren og glarmestersvenden Allan Olsen bliver hyldet.

Ved den lejlighed hænges portrætter af de to op på den ene endevæg i salen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top