Skattejagt i skoven
Kortudlevering-Foto-Jakob-Lind-Tolborg.jpg
Foto: Jakob Lind Tolborg.
Hvordan håndterer man sit nytårsforsæt, når motionscentre og idrætshaller er lukkede grundet Corona-restriktioner? Rekordmange går eller løber efter orienteringsposter i Bøndernes Hegn og Aldershvile Skov

Hver søndag i januar står Orienteringsklubben OK73 Gladsaxe klar med kort og ruter for både begyndere og øvede, og det tilbud benyttede næsten 100 personer sig af den første søndag efter nytår, fortæller Kommunikationsansvarlig i OK73, Jakob Lind Tolborg.

Orienteringsløb har den fordel, at deltagerne helt naturligt bliver spredt i skoven, og OK73 har indført onlinereservation af starttidspunkt, så folk ankommer forskudt.

Konceptet er slet ikke nyt, men i disse coronatider er interessen steget i takt med, at myndighederne har strammet restriktionerne, og orienteringsklubbens medlemstal er derfor også steget med 20 procent på kun fire måneder.

Læs mere på www.ok73.dk og på www.facebook.com/ok73gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top