Spærrer ringvejen
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Novafos skal lægge ny kloakledning på tværs af Gladsaxe Ringvej, der spærres på en kort strækning

Novafos afspærrer strækningen på Gladsaxe Ringvej mellem Gladsaxe Møllevej og Gladsaxevej fra fredag 5. februar klokken 19 til mandag 8. februar klokken 6. Det sker for at lægge ny kloakledning som del af forberedelsen til byggeriet af letbane, fortæller Gladsaxe Kommune.

Kørende trafik vil blive ledt af Gladsaxevej – Vandtårnsvej – Gladsaxe Møllevej og ud på Gladsaxe Ringvej igen. Omkørsel vil blive skiltet. Busstoppet ved Tobaksvejen flyttes ned mod Buddinge Runddel, og bus 200S får omkørsel via Tobaksvejen. Bus 300S får omkørsel via Gladsaxevej-Vandtårnsvej – Gladsaxe Møllevej, tilføjer man.

1 kommentar om “Spærrer ringvejen”

  1. Torben+Sønnichsen siger:

    Spærer ringvejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top