Undersøgende undervisning
Skole-lab-COLOURBOX33750233.jpg

education, science and children concept - teacher and kids studying chemistry at school laboratory and writing to workbooks

Foto: Colourbox.
Gladsaxe og LIFE Fonden styrker naturfagene i kommunens skoler

Gladsaxe Kommune har indgået et partnerskab med LIFE Fonden, der betyder, at skoleklasser fra foråret får mulighed for at arbejde undersøgende med aktuelle samfundsudfordringer i LIFEs mobile laboratorier. Formålet er at styrke naturfagsundervisningen på kommunens skoler, skriver Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.

– Med undervisningsforløb og laboratoriefaciliteter fra LIFE Fonden kan vi styrke virkelighedsnær og undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning, som kan bidrage til at øge naturvidenskabelig dannelse og begejstring blandt vores børn og unge, fortæller borgmester Trine Græse (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top