Vi skal have høje ambitioner på ældreområdet
Debat_web.png
Med henvisning til resultaterne af den helt nye brugertilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen stiller Lise Tønner og Lene Svendborg fra Lokallisten Gladsaxe spørgsmålstegn ved, om vores ambitionsniveau på ældreområdet er højt nok. Jeg mener, at det er et vigtigt spørgsmål. Vi har som politikere et fælles ansvar for, at vores ældre og mest sårbare borgere trives og […]

Med henvisning til resultaterne af den helt nye brugertilfredshedsundersøgelse i hjemmeplejen stiller Lise Tønner og Lene Svendborg fra Lokallisten Gladsaxe spørgsmålstegn ved, om vores ambitionsniveau på ældreområdet er højt nok.

Jeg mener, at det er et vigtigt spørgsmål. Vi har som politikere et fælles ansvar for, at vores ældre og mest sårbare borgere trives og har det godt. Derfor er jeg selvfølgelig helt enig i, at vi skal have høje ambitioner på ældreområdet.

Jeg vil dog tillade mig at udskyde debatten til det tidspunkt, hvor tilfredshedsundersøgelsen bliver offentliggjort. Nemlig i forbindelse med Sundheds- og Rehabiliteringsudvalgets møde i februar 2021, hvor brugertilfredshedsundersøgelsen er på dagsordenen, hvor jeg ser frem til, at vi får en god og konstruktiv debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top