- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Bilister på afveje

Jeg er så ærgerlig over at flere bilister ikke kan finde ud af at placere sig rigtigt i starten af rundkørslen, fra Søborg mod Bagsværd og Ringvejen. Der er 2 tilkørselsbaner, den højre beregnet til Bagsværd, den Venstre til Ringvejen og Bagsværd. Jeg oplever tit at folk starter i højre bane, men ændrer kørsel og drejer ind i banerne ud til Ringvejen, mange gange uden at se sig for. Jeg har fået smadret min kofanger af en bilist, der pludselig kørte ind foran mig, og ikke ville vedkende sin skyld.

Jeg savner de skilte henover kørebanen i starten af rundkørslen, der viste hvordan man kører korrekt. De er blevet erstattet af et skilt i vejsiden, hvor røde streger markerer vejbanernes kørselsretning. Desværre kan man ikke nå at aflæse dem rigtigt, før man er kørt forbi.

Det kunne måske hjælpe at få vejbanernes striber og pile frisket op. Med tydelig reflekterende hvid farve. Eller helt nyt skilt som det, der er sat i modsat retning, fra Ringvejen mod Søborg, det er dejligt overskueligt. Og ville helt sikkert give en bedre trafik i rundkørslen.