- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Har du store planer om at tage ud at rejse til sommer?

Vi ved ikke, hvordan det bliver denne sommer, men vi håber nok alle sammen på det bedste. Du ved i hvert fald, at hvis muligheden bliver der, vil du gerne ud at rejse og opleve varmen i et andet land, og du ønsker virkelig bare at komme væk fra hverdagen. Efterhånden har vi nok alle fået nok af at bare at sidde hjemme, studere eller arbejde hjemmefra. Vi kan give dig nogle gode råd til, hvordan du bedst håndterer en rejse.

Planlæg
Hvis ikke covid-19 eksisterede, ville det helt sikkert være en stor anbefaling at planlægge din rejse i god tid. Dette gælder især, hvis du skal rejse med en partner eller en gruppe venner, hvor i alle skal være sikre på, at i kan få fri på det tidspunkt. Herudover er der flest muligheder, hvis du går i gang med planlægningen tidligere, fordi de fleste hoteller har pladser.

Når du nærmer dig sommerferien, begynder meget af det allerede at være booked. Costa del Sol [1]er et meget populært sted, og det vil det nok også være for denne sommer.

Mad på hotellet eller udforskning
I kan vælge at få all inclusive hos mange hoteller, så i slipper for at skulle ud i byen hver dag og lede efter morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover plejer der også være drinks inkluderet i den pris, så der kan være nogle gode fordele. Dog er der også en god oplevelse at prøve forskellige spisesteder i byen.

I kan dog kombinere det og både få mad på hotellet, men samtidig supplerer med at udforske byen nogle af dagene, så i prøver begge dele.