Hjælp os gamle
Debat_web.png
Havde bestilt varer hos et stort firma som jeg plejer en gang mdl. hvor jeg får så besked på at EU kræver at jeg skal have ny app til at betale foruden NEM id. Forsøgte selv men forgæves, så ringede jeg for at få hjælp – der var åbenbart over 60 andre der havde samme […]

Havde bestilt varer hos et stort firma som jeg plejer en gang mdl. hvor jeg får så besked på at EU kræver at jeg skal have ny app til at betale foruden NEM id. Forsøgte selv men forgæves, så ringede jeg for at få hjælp – der var åbenbart over 60 andre der havde samme problem.

Opgav, fik fat i yngre veninde der trods travlhed i eget liv forsøgte flere gange forgæves, computer gik ned og vi måtte opgive. Fik så hjælp af veninden til en app hos mindre madfirma, det lykkedes så mit hjem fik lidt mad som blev kørt af en frivillig der cyklede til mig og gav mig den pose jeg havde bestilt, og fremover også kan.

Hvor mange tror I der er i det her morads i Gladsaxe? Nå ja en henvendelse til kommunen, hvoraf alt er lukket bortset fra job center, hvor en medarbejder ikke var mødt skulle så ringe senere, hvad jeg så opgav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top