Kommunen ansætter to uddannelsesvejledere
Skole-skilt.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Skal hjælpe de unge med at træffe gode uddannelsesvalg og starte en ungdomsuddannelse

Gladsaxe Kommunes skoleafdeling styrker uddannelsesvejledningen af elever i kommunens folkeskoler med ansættelse af to vejledere, på baggrund af en ekstra bevilling i budgetaftalen 2021-2024 på 1,150 millioner kroner i årene 2021-2023.

De to ekstra vejledere skal, sammen med det eksisterende vejlederteam, blandt andet arbejde med at styrke arbejdet i skolerne med uddannelse og job, samt med en tidligere start på vejledningen, så den sker allerede i 7. klasse, kan man læse i en sagsfremstilling til februar-mødet i Børne- og Undervisningsudvalget.

Indsatsen skal, ifølge Børne- og Kulturforvaltningen, bidrage til at flere unge i kommunens folkeskoler kan træffe kvalificerede uddannelsesvalg, samt starter og gennemfører en ungdomsuddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top