Nu kan man gå og skøjte på Bagsværd Sø
320B31D1-6C8D-4688-93A2-92BCB7612978.jpeg
Foto: Peter Kenworthy.
Isen på Bagsværd Sø er blevet sikker nok til at Gladsaxe Kommune har åbnet for færdsel på dele af den

Fredag åbnede Gladsaxe Kommune for, at man kunne færdes på dele af Bagsværd Sø.

I første omgang åbnes to baner til skøjteløb: en bane ved Bagsværd Sø Park og en ved Danmarks Rostation foran klubberne. Man kan leje skøjter, så længe isen er sikker.

– Begge bliver fejet og markeret med grene, bånd og skilte om, at der er åbent for skøjteløb. Vil man gå tur på isen, kan det ske på hele området omkring Bagsværd Rostadion. Gladsaxe Kommune opfordrer fortsat til, at man ikke bevæger sig ud på de områder af isen, der endnu ikke er blevet frigivet. Husk at holde afstand og passe på hinanden, skriver man på kommunens hjemmeside.

2 kommentarer om “Nu kan man gå og skøjte på Bagsværd Sø”

  1. Ole Hansen siger:

    I dag søndag – 1000 vis af mennesker i store grupper på søen. Biler der “smides” tilfældigt og generelle forbehold, der slet ikke efterleves. Håber at der bliver uddelt hilsner fra ordensmagten.. Umiddelbart bør det kunne give 5. mill. Der må være mange off. ansatte – os private er pt. under vandoverfladen – udfordret økonomisk.. Det er sindsygt at der er så mange – der er fuldstændig ligeglade..😪🤧😥

  2. Var forbi Rostadion mandag. 2 lange køer stod tæt op ad hinanden, de fleste uden mundbind og kæmpede På nakken af hinanden for at leje skøjter,
    Et initiativ kommunen stod for. Der stod 8 fra kommunen tæt op af hinanden under et party telt på 2×2 m uden nogen form for værnemidler.
    Synes det er et totalt svigt af alle dem der hænger i med neglene for at beholde deres virksomhed og job og håber på snarlig genåbning og alle dem der har vist såkaldt samfundssind. Noget som man ikke kan sige Gladsaxe kommune gør. Ikke første gang jeg er rendt på at kommunen laver deres egen fortolkning af Covid restriktionerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top