Vaccination
Debat_web.png
Der findes vist stadig i Gladsaxe mange ældre mennesker, som ikke har computer, nem-id eller anden digital adgang. Og nu ser det ud til, at tiden nærmer sig for vaccination af gruppen over 85 år. Det ville være dejligt, om man fra Gladsaxe Kommune ville oplyse, hvordan man i givet fald bærer sig ad med […]

Der findes vist stadig i Gladsaxe mange ældre mennesker, som ikke har computer, nem-id eller anden digital adgang. Og nu ser det ud til, at tiden nærmer sig for vaccination af gruppen over 85 år.

Det ville være dejligt, om man fra Gladsaxe Kommune ville oplyse, hvordan man i givet fald bærer sig ad med at bestille tid til vaccination, og hvordan man i sne og kulde kommer til vaccinationsstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top