Vær forudseende og klar på uheld
gladsaxebladet.dk-redningdanmark.dk-16-02-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er aldrig noget godt at være sortseer, men derfor kan det godt betale sig at have papirerne og aftalerne i orden, så man er godt stillet, hvis uheldet pludselig skulle være ude.

Enhver, der har bil, kan få brug for hjælp til bjergning og bugsering, og så er det rigtigt rart, hvis man har helt styr på det på forhånd.

Vejhjælp kan godt være en kritisk nødvendighed. Hvis man får motorproblemer eller oplever en punktering på motorvejen, er det ubehageligt at skulle vente særligt længe, og derfor er det også vigtigt, at man har muligheden for at ringe på en vagttelefon, så man hurtigst muligt kan få en bil ud, der kan hjælpe en videre eller til nærmeste værksted.

Alle typer af køretøjer
Når du først investerer i et abonnement på vejhjælp, er det rigtig rart at vide, at dit køretøj nu engang også kan bugseret. Derfor rådes der over mange forskellige typer af køretøjer, der kan bugsere forskellige ting hver især. På den måde behøver du ikke bekymre dig for, at hverken den lille bil, I har stående i garagen eller den store truck, du kører i til arbejde, kan blive bugseret, hvis det bliver nødvendigt – for det kan den uden tvivl.

Sikkerheden er vigtig at have i orden. Naturligvis vil man gerne have oplevelsen af, at bilen bliver kørt på værksted hurtigst muligt, men i situationer, hvor man enten har været involveret i trafikulykker eller ganske enkelt er kørt i stykker i trafikerede områder kan det i første omgang handle om en nødbugsering, hvor køretøjet flyttes væk, så resten kan ordnes i sikkerhed.

Forskellige typer af services
Ud over bugsering og bjærgning tilbydes forskellige andre services. Det indebærer blandt andet dækskifte. Det er altid vigtigt at have styr på sommer- og vinterdæk, men hvis man punkterer eller har fået sig begivet på eventyr på sommerdæk kan det godt gå hen at blive en nødvendighed med dækskifte.

Desuden tilbydes der også starthjælp, så hvis bilbatteriet er blevet træt hjemme i garagen, har du muligheden for at give det lidt førstehjælp, så du igen kan komme ud på vejene og forhåbentligt begive dig på arbejde eller mod studiet.

Det er ikke optimalt at løbe tør for brændstof, og derfor kan vejhjælp også inkludere, at du får påfyldt brændstof, hvis du er kørt tør. Så kan du selv klare dig til næste tankstation uden behov for bugsering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top