Corona skaber jobs
Debat_web.png
Selvom vi alle sikkert er godt trætte af coronaen, skaber den også helt nye typer jobs til de ledige – endda med nye jobtitler. F.eks. “Podere” og “sprittere” kaldes det i nogle kommuner. Der må vel også være behov for journaliseringshjælp til de kommende samtykkeerklæringer, når skolebørn skal testes. Har Gladsaxe kommune tal på, hvor […]

Selvom vi alle sikkert er godt trætte af coronaen, skaber den også helt nye typer jobs til de ledige – endda med nye jobtitler. F.eks. “Podere” og “sprittere” kaldes det i nogle kommuner. Der må vel også være behov for journaliseringshjælp til de kommende samtykkeerklæringer, når skolebørn skal testes.

Har Gladsaxe kommune tal på, hvor mange der er blevet ansat i “coronajobs”? Har det været på frivillig basis de ledige har meldt sig eller har Gladsaxe kommune pålagt de ledige disse “coronajobs”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top