Corona
Debat_web.png
Borgmesteren svarer på mit indlæg om covid-smitte i Gladsaxe mod bedre viden. Hun forsøger, at benægte at kommunen har et problem vedrørende smitte. Gladsaxe ligger blandt de ti kommuner med den højeste forekomst af smitte. Seruminstituttet informerer, at kommunen ligger på en syvendeplads, kun overgået af H-Taastrup, Ishøj, Brøndby, Albertlund, Vallensbæk og Esbjerg. Borgmesteren bør […]

Borgmesteren svarer på mit indlæg om covid-smitte i Gladsaxe mod bedre viden. Hun forsøger, at benægte at kommunen har et problem vedrørende smitte. Gladsaxe ligger blandt de ti kommuner med den højeste forekomst af smitte. Seruminstituttet informerer, at kommunen ligger på en syvendeplads, kun overgået af H-Taastrup, Ishøj, Brøndby, Albertlund, Vallensbæk og Esbjerg. Borgmesteren bør ikke ignorere denne placering. Jeg synes, at det er bekymrende for borgerne i Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top