Dum skiltning
Debat_web.png
Hvordan skal man kunne tage Gladsaxe kommune alvorligt, når den giver åbenlyst forkerte oplysninger? Endnu søndag den 14. februar stod der på et skilt ved Bagsværd sø for enden af Søvej: ”Isen er usikker”. Hele Gladsaxe ved imidlertid, at det er løgn. Allerede søndagen før vrimlede det med mennesker ude på søens is – flere […]

Hvordan skal man kunne tage Gladsaxe kommune alvorligt, når den giver åbenlyst forkerte oplysninger?

Endnu søndag den 14. februar stod der på et skilt ved Bagsværd sø for enden af Søvej: ”Isen er usikker”. Hele Gladsaxe ved imidlertid, at det er løgn. Allerede søndagen før vrimlede det med mennesker ude på søens is – flere hundrede, og allerede da var isen 12-13 cm tyk – og sikker.

Lige siden har der dag og nat været konstant frost, og isen vokser i tykkelse med ca. 1 cm i døgnet. Så her midt i februar kan der formentlig køre kampvogne ude på isen. En spøgefugl havde sat en tilføjelse på kommunens skilt, som antydede, at den usikre is kun gjaldt for tunge lastbiler. Det er nok ikke engang løgn.

Hvis Gladsaxe kommune ønsker at blive tage alvorligt, skal dum skiltning ophøre. Det er bare et godt råd.

Skiltene blev først taget ned mandag 15. februar. Bedre sent end aldrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top